A kínai Changsa városában egy parkolóház felső szintjén próbált megállni egy kínai pár, amikor a vezető összekeverte a fék- és gázpedált, autójának hátuljával meg átszakította a beton korlátot, és egy 15 méteres mélység fölött egyensúlyozva állt meg az autó. A férfi és a nő óvatosan ki tudott mászni az autóból, a lezuhanó betondarabok senkit nem sebesítettek meg.

Csak odébb akart állni egy szerelő a New Yorki javítóműhelyben - a tűzoltók szabadították ki a fülkéből Csak odébb akart állni egy szerelő a New Yorki javítóműhelyben – a tűzoltók szabadították ki a fülkéből

Hasonló eset történt nemrég New Yorkban is, ahol a városi közterület fenntartó cég egyik többemeletes javítóműhelyében egy karbantartás alatt lévő sószóró teherautó szakította át a falat a második emeleten. A sofőrt alpintechnikával mentették ki a fülkéből, a teherautót meg visszahúzták az épületbe.

Az autót vezető Yu kisasszony védekezése: amikor legutóbb arra járt, még nem volt ott a fal Az autót vezető Yu kisasszony védekezése: amikor legutóbb arra járt, még nem volt ott a fal

A legfurcsább baleset azonban mindenképpen a kínai Yu kisasszonyé. A friss jogosítvánnyal rendelkező hölgy este 11 órakor tartott hazafelé autójával, amikor belerohant egy építkezés miatt felhúzott betonfalba, átszakítva azt. Azzal védekezett a hölgy, hogy amikor a legutóbb arra járt, még nem volt ott a fal. Nem hiába a kínai gazdaság motorja az építőipar.