Nem változott egy cseppet sem a Pekingi Autószalonon prezentált Urban Crossover Concept-hez képest a Peugeot új tanulmánya, épp csak egy kicsit átalakították a fényezését, és immár a 2008 Concept nevet viseli.

Egyáltalán nem nyúltak a karosszériához, de szürke helyett rikító sárga fényezést kapott az ötajtós karosszéria. A korábban piros LED-ekkel kiemelt, a hátsó oldalajtó feletti tetőlemez-mélyedést feketére festették, így úgy tűnhet első pillantásra, hogy megemelték a tetőlemezt – pedig nem. Még a felnik is a „régiek”, azonban a karosszéria aljára vízszintes csíkozást helyeztek el.

Ezenkívül egyelőre semmit nem tudunk a Peugeot 208-as padlólemezét-technikáját használó kis kategóriás szabadidő-autóról, de biztos okosabbak leszünk majd a tanulmány hivatalos leleplezését követően. Abból kiindulva, hogy immár másodszor mutatják meg ugyanazt a tanulmányt a nagyközönségnek, talán Genfben már bemutatják a sorozatgyártású Peugeot 2008-ast.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!