Kínában ha felsőbb utasításra történik valami, akkor nem nagyon sokat szórakoznak. Vegyük például az útépítéseket, nem egyedi eset, hogy a lakásukat feladni nem kívánó emberek háza köré egyszerűen megépítik az utat. Most is valami hasonló történt.

A kínai Taiyuan városában egy útvonal kiszélesítéséről határoztak, amely miatt fel kellett áldozni egy parkolót. Ezzel nem is volt baj, kivéve, hogy egy, a cégautónak helyet bérlő vállalkozás egyszerűen nem távolította el a Volkswagenjét a bérelt helyről. Meglepően türelmesek voltak az állami megrendelésre dolgozó útépítők, hiszen tíz napot vártak az autó eltávolítására.

Ezt követően is jött meg a felsőbb utasítás, hogy azonnal bontsák le a parkolót. A munkások engedelmeskedtek, és apró darabokra zúzták a betont. Csak egy apró szigetet hagytak érintetlenül, azt, ahol a Volkswagen parkol. Nem tudjuk, mi lesz az autó sorsa, de ha továbbra se jelentkezik érte a tulajdonos – most már minimum darura van szükség az eltávolításhoz – nem lesz túl fényes jövője.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!