A képeket elnézve egy dolgot állapíthatunk meg a kínai fiatalokról – vagy legalábbis arról, hogyan képzelik azokat a Changan Suzuki illetékesei -, hogy igazából maguk se tudják, milyen autót akarnak venni. A május végétől megvásárolható Cool limitált széria ugyanis egyszerre próbál meg sportkocsi és szabadidő-autó lenni.

Előbbire a látványos grafika utal, utóbbiról meg a gyári tartozékkatalógusból származó alsó fekete műanyag borítás árulkodik. Meglehetősen furcsa lett a megjelenés annak köszönhetően, hogy a karosszéria felső része minden esetben fekete, de még ezt is meg lehet fejelni kontrasztos színű tetővel, de a legfurcsább elem mindenképpen a versenycsík. A motorháztetőn egy vastag sávot két keskeny szegélyez, a tetőn már csak egy vastag sáv fut végig, a csomagtérfedélre pedig négy csík lóg le. A nálunk gyártott autóhoz képest újak a lökhárítók, amelyekbe szemrevaló ezüst kereteket helyeztek el a sarkoknál, a fekete hátterű fényszóró és a hátsó lámpa betétje is új, a motorháztető alatt ugyanaz az 1,5 literes, 103 lóerős négyhengeres dolgozik, ami esztergomi gyártásból is elérhető volt a Suzuki Swifthez.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!