Augusztusban vette át az egyedi megrendelésre készített, Cornish White és Aequus Green, azaz fehér-türkiz színű Rolls-Royce Wraith kupéját Michael Fux brit vállalkozó, a Jade Pearl Wraith fantázianevű alkotással kapcsolatban a gyár azt jegyezte meg, hogy az tökéletesen illik a feltűnő színeket kedvelő megrendelőjéhez.



Még fél év se telt el, és máris a következő Rolls-Royce-ának örülhet az üzletember, aki továbbra is kitart a két, általa kiválasztott szín mellett, de ezúttal visszafogottabb lett a megjelenés. A karosszéria külseje egyszerű fehér ez alkalommal, talán úgy volt vele a kedves ügyfél, ehhez a tekintélyes méretű limuzinhoz nem illik a türkiz külső.

Az utastérben azonban bepótolta ezt a visszafogottságot, és a Wraith-hez hasonlóan itt is mindent türkiz színű bőr borít. Nem tudjuk, megrendelte-e már következő autóját Michael Fux, de az biztos, hogy annál se számíthatunk nagy meglepetésre a színpalettát illetően.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!