Moszkvában, a Ryazan sugárút 3-as szám előtti gyalogátkelőhelyet láthatjuk a fedélzeti kamera képén, az autók már pirosat kaptak, a gyalogosok épp megkezdik az átkelést a soksávos úton. Szemből érkezik a vizsgálat szerint a megengedett sebességnél gyorsabban hajtó teherautó, amelynek vezetője figyelmetlen is, és nem veszi észre időben az előtte álló forgalmat.

 Amikor a fékre tapos, elveszíti uralmát járműve fölött, a megpördülő teherautó pedig a gyalogosok közé csapódik. Utóbbiak észlelik a veszélyt, de nem igazán tudják, merre meneküljenek, és többjüket is elgázolja a teherautó. És most jön a csoda: mindössze ketten sérültek meg a balesetben, egy 53 éves férfinak eltört a lába, rajta kívül egy nőt kellett még kórházba szállítani a sebesüléseinek ellátására. A teherautó vezetője ellen megindult a rendőrségi eljárás, azonnali intézkedésként bevonták a jogosítványát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!