Négyajtós, lépcsős hátú kiautóval bővíti kínálatát a Hyundai, Magyarországon is Négyajtós, lépcsős hátú kiautóval bővíti kínálatát a Hyundai, Magyarországon is

Kettős nevével a Hyundai i25 Accent egyszerre illeszkedik a márka új névadási rendszerébe, és szólítja meg azokat a tulajdonosokat, akik korábban már megkedvelték a típust.

Ami változás, hogy jelenleg csak egyféle, lépcsős hátú karosszériával lehet választani az autót, nincs se három-, se ötajtós ferde hátú. Két benzinmotor biztosnak mondható, az 1,4 literes 107 lóerős, az 1,6-os 124 lóerős, alapáron ötfokozatú, kézi kapcsolású váltót adnak hozzájuk, amelyet felár ellenében négyfokozatú automatára cserélnek. Az 1,6 literes dízel nagyon megdrágítaná az autót, ennek ellenére lehet, hogy mégis benne lesz a kínálatban.

Gazdag felszereltségre számíthatunk az új i25 Accent esetén Gazdag felszereltségre számíthatunk az új i25 Accent esetén

Belül a külsőhöz hasonlóan divatos formákat látunk, az öt év garancia mellett várhatóan ott lesz az összes autóban a dupla légzsák, a blokkolásgátló, az USB bemenettel is rendelkező rádió. A légkondicionáló várhatóan csak a gazdagabban felszerelt változatokhoz jár majd alapáron. Hozzánk várhatóan még a nyár folyamán megérkezik az új, lépcsős hátú Hyundai kisautó.

Ahogy a név is mutatja, az i30 alá pozícionálják - és árazzák - az újdonságot Ahogy a név is mutatja, az i30 alá pozícionálják – és árazzák – az újdonságot