Egy meglehetősen neveletlen buszsofőrt láthatunk az alábbi felvétel jobb oldalán, hiszen emberünk nemes egyszerűséggel az ablakon át dobja ki a szotyihéjat. Nem ez a lényeg, de jobb híján nincs más néznivaló úgy 1:05-ig, ekkor hagyja el az autóutat a menetrendszerű járat.

A következő kanyarhoz közeledve érkezik nekünk balról nagy sebességgel egy Opel Calibra, amelynek sofőrje elszámolta magát az ívvel a nedves aszfalton, és a busz bal elejének csapódik. A sofőr az autó új tulajdonosa volt, aki két haverjával és a korábbi tulajjal épp a legközelebbi hivatal felé tartott, ahol átírathatták volna a kocsit.

Az eladó ült az anyósülésen, egyedül ő volt bekötve, ő könnyű sérülésekkel került kórházba, a másik három utas súlyos állapotban került az intenzív osztályra. A tanulság: ne az első úton és ne közúton próbálgassuk az új (használt) autónk tudását. Mindenki jobban jár vele.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!