Előre kell bocsájtani, hogy ugyan Kínában történt a baleset, amikor egy fekete Ferrari FF a biciklisávban utolért egy teherautót, de az autó sofőrje egy külföldi úriember volt, tehát nem a kínai sofőrök vezetési tudását kell szidni.

A körülmények nem tisztázottak, de az biztos, hogy se a teherautó, se a Ferrari nem tartózkodhatott volna abban a sávban, ahol egymásnak mentek, és hogy az olasz sportkocsi vezetője hibázott. Egyébként egy másik Ferrari FF-fel haladt közösen a fekete autó, amikor az ütközés bekövetkezett, talán azért nem sikerült időben fékezni, mert épp a másik autóra figyelt.

Az anyagi kár jelentős, és muszáj lesz a sofőrnek zsebből fizetnie, a biciklisáv miatt a biztosító egészen biztosan nem fog fizetni, és még a teherautó-sofőrnek is jattolnia kell majd emberünknek. Arról nincs hír, hogy megvárták-e a rendőrséget, valószínűleg rövid egyezkedés után gyorsan továbbálltak, hiszen ha helyszínelésre kerül(t volna) sor, a biciklisáv használata miatt mindkét sofőrnek fizetnie kell(ene).

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!