Májusban kerül majd a mozikba az X-Men filmsorozat legújabb darabja Apocalypse címmel, ehhez köthető a Kia legújabb képregényautója is, amely hivatalosan X-Car névre hallgat és az új Sportage átépítésével született.

A filmsorozatban szereplő Mystique nevű mutáns ihlette a tuningolókat, ami nem volt könnyű, hiszen ez a karakter alakváltó. Alaposan megváltoztatták a szabadidő-autó megjelenését, új az első-hátsó lökhárító, amelyek X alakúak, és ezekből indulnak a sárvédő-szélesítések is, amelyeket küszöbburkolat köt össze. Amíg ez a hozzáadott alsó rész fekete, a karosszéria többi részén egyedi fényezést alkalmaztak.

Január 4-én mutat be egy rövid videót a Kia, amelyben a márkanagykövet Rafael Nadal vezeti az autót, ezt követően a január 18-31. között megrendezésre kerülő Australian Open teniszversenyen lesz kiállítva az egyedi Kia Sportage, amelyet aztán világszerte több rendezvényen is megjelenik majd, beleértve az X-Men: Apocalypse májusi premierjét is.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!