Az új Volvo Coupé tanulmány prezentációjában néhány pillanat erejéig már megmutatták a svédek az új óriás szabadidő-autójuk, az XC90-es második generációját. Túl sok mindent nem árulnak el a képek, de az látszik, hogy jó nagy darab tégla lesz majd az újdonság.

Úgy tűnik, a következő generációs Volvók közös jellemzője lesz majd a fényszórót derékban kettévágó LED nappali menetfény, a hűtőrács és az alsó légbeömlő melletti karaktervonalak csak a prezentáció miatt lettek kiemelve, azok nem kapnak háttérvilágítást – jó eséllyel be kell érniük majd krómmal.

Jelenleg is látványos hátsó lámpákat készítenek a svédek, ez nem változik a jövőben sem, azonban egy kicsit sarkosabban fordul majd a LED-csík a búra alatt. Az utastérből mindössze annyit villantottak, hogy ott a középkonzolt majd a függőleges irányultságú érintőképernyő helyettesíti majd. Az első, a SPA technikára épülő autóként bemutatkozó Volvo XC90-es 2014 végén érkezik.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!