A 2015. július 17. és 19. közötti, opeles márkatalálkozót idén is a Verőcén található Csattogó völgyben rendezi meg hazánk legnagyobb opeles egyesülete, a MOTE. A háromnapos dzsemborin a megszokott programokon – például szlalomverseny, autós szépségverseny, kormánykerék célba dobó verseny – kívül megrendezik az I. Ascona Grand Prix-t, lesz például kipufogó hangnyomás mérés, hengerfej hajító és alkatrész felismerő verseny, valamint Burnout Show is. A több mint egy tucat program közül kiemelkedik az autós limbó, melynek lényege, hogy minél lejjebb kerüljön az autó – például a gumiban lévő levegő kiengedésével, vagy az autó megtöltésével minél több és nehezebb emberrel.

Az Opel Magyarország a helyszínen bemutatja új autóit, emellett tíz opeles klub is Biró Gellért, a MOTE elnöke szerint idén céljuk megdönteni a tavalyi fél ezres látogatószámot, „amelyre minden esély megvan a korábbiaktól eltérő színes program kavalkádnak köszönhetően”. A MOTE 2005-ben indította útjára az ország legnagyobb Opel találkozó sorozatát, a Hungarian Blitz Weekendet, azzal a céllal, hogy a több száz hazai márkabarát egy felejthetetlen hétvégét tölthessen együtt. Az elmúlt évtizedben a rendezvény az ország minden régióját bejárta, a Balatontól egészen Debrecenig.

Bővebb információ: http://blitz-weekend.hu/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!