A DanubeTruck idén kínálati offenzívába kezd: egy májustól júliusig tartó, 8 különböző helyszínt érintő rendezvénysorozat keretében mutatják be az általuk forgalmazott új modelleket, köztük a „Van of the Year 2015” elismerést kiérdemelt Iveco Daily járműcsalád különböző változatait. Az Iveco roadshow május 26-tól július 21-ig tart. A haszonjárműveket ez idő alatt nyolc helyszínen, hat városban mutatják be: Budapesten, Debrecenben, Kisigmándon, Miskolcon, Pécsen és Szegeden. A rendezvénysorozat szlogenje: „Benvenuto” – ez nemcsak afféle szófordulat: a DanubeTruck leendő vagy meglévő ügyfeleit, vendégeit és minden érdeklődőt szeretettel vár rendezvénysorozatán.

Az érdeklődőknek első ízben lesz lehetősége kipróbálni a nyolcfokozatú automata váltóval szerelt Iveco Daily Hi-Matic modelleket. Ebben kategóriájában egyedülálló módon nyolcfokozatú automatikus váltó kapott helyet. A jármű 2,3 és 3 literes motorokkal készül, teljesítménye elérheti a 205 lóerőt, forgatónyomatéka pedig a 470 Nm-t. Az új hajtáslánc a 7,2 tonna össztömegű változatokhoz is rendelhető. A leggyakoribb felhasználási területeknek megfelelően az ügyfelek a Hi-Matic Urban, a Regional és az International felszereltségi szintek közül választhatnak.

Újdonságként jelenik meg a cég választékában az Astra nehézteherautó márka, amelynek haszongépjárműveit többnyire külszíni fejtéseken, sóder- és homokbányákban használják. Ezek a járművek nagyon robosztusak, tökéletes választásnak bizonyulnak a nehéz és különleges alkalmazásokra. Az Astra az erő, a teherbírás és a sokoldalúság szinonimája.

Az új modellek bemutatása mellett a DanubeTruck átfogó és személyre szabott ajánlatokkal is kedveskedik ügyfeleinek. A legnépszerűbb Daily-k a Magyar Nemzeti Bank növekedési hitelprogramján keresztül nyújtott kedvező hitelkonstrukcióval is elérhetők. A Daily modellekre három évre vagy 300.000 kilométerre szóló teljes körű garanciát valamint négy éves korig vagy 160.000 megtett kilométerig tartó ingyenes tervezett karbantartást biztosítanak. Egy másik akció keretén belül a DanubeTruck ötven százalékos kedvezménnyel kínál ügyfeleinek eredeti Iveco alkatrészeket az összes járműcsaládhoz.

Minderről bővebb információ található a DanubeTruck nemrégiben megújult honlapján (www.danubetruck.hu). A DanubeTruck támogatja a FIA European Truck Racing Championship kamionos Európa-bajnokság – Shell Hungary Truck Fest hungaroringi futamát. A kamionok látványos versenyére hosszú, majd 25 éves szünet után kerül sor idén ősszel ismét a mogyoródi pályán.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!