Gazdag Juditnak, a Splash Hölgysofőrök Versenye 2013-as győztesének Teruo Katakawa, a Magyar Suzuki Zrt. belföldi értékesítési vezetője és Sipos Gábor, a szombathelyi Suzuki Sipos szalon tulajdonosa gratulált elsőként a nyereményautó 2013. október 9-i ünnepélyes átadásán.

A mindössze 37 éves vállalkozó kedvű nagymama a nyereményautó színét maga választhatta ki. A 2013-as esztendő legjobb női vezetője, akit szerettei is elkísértek az autószalonba, elmondta, hogy nagyon boldog az új autóval. Biztos benne, hogy Győrben élő unokájának is tetszeni fog, akinek igyekszik mielőbb bemutatni az új családtagot, az 1,2 literes benzinmotoros „tündöklő kék” Splasht.

A Suzuki hölgysofőrversenyének selejtezői június közepétől augusztus végéig zajlottak a Suzuki márkakereskedéseiben országszerte. Az augusztus 31-i döntőt Zsámbékon rendezték, itt diadalmaskodott Gazdag Judit a mindvégig kiélezett háromfordulós versenyben.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!