Legjelentősebb változásnak az új első lökhárító számít a Citroën C3 Picasso modellfrissítés során, egyfelől megkapta az aktuális márkajelzést az autó, másfelől sikerült helyet szorítani a LED-es nappali menetfényeknek is.

Két új karosszériaszín, új kárpitok frissítik még a megjelenést, és az új fejlesztésű eMyWay elnevezésű navigáció is rendelhető – USB és vonalbemenettel, bluetooth kihangosítóval, a tolatókamera feláras extra. Említést érdemel még a fordulófény, az automatikusan sötétedő belső tükör, és a tetőkonzolnál alkalmazott LED-es hangulatvilágítás.

Meglepő módon a műszaki változásokról egyelőre még semmit nem közöltek, azt csak nem sokkal a modell forgalmazásának megindulása előtt részletezik. Ennek megfelelően nem tudni biztosan, az új, háromhengeres benzinmotorok közül melyikek kerülnek bele a Citroën C3 Picasso motorterébe. A dízelek terén nagy változás nem várható.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!