A kemma.hu beszámolója szerint egy parkoló személygépkocsit akart eltulajdonítani Sz. Zoltán augusztus 4-én. Az 50 éves férfi hazafelé tartva figyelt fel az autóra Tatabányán. Beszállt a járműbe, de nem tudta beindítani, ezért egy ott lakótól kölcsönkért csavarhúzóval próbálkozott.

A szomszéd nem kérdezte, mire kell az eszköz. A férfi ezzel sem járt sikerrel, ezért úgy döntött, eltolja a járművet. Ez a módszer sem bizonyult eredményesnek, ugyanis néhány méter után a férfi nekitolta a gépkocsit egy ház falának. Ekkor ért a helyszínre az autó tulajdonosa. Sz. Zoltán azt állította, hogy ő zavarta el a tolvajt, aki el akarta lopni az autót. A helyszínre kiérkező rendőrök nem hittek a férfinak. Elfogták és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol végül gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – jármű önkényes elvétele miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!