A Shell most egy országos verseny keretében keresi a legizgalmasabb élményt nyújtó hazai autós útvonalakat. Az élményteli vezetés minden autós számára mást jelent. Ez sokkal több annál, mint egyszerűen eljutni egyik pontból a másikba. Legyen szó egy különleges motor hangjáról, az elnyűtt bőr illatáról, egy rádióban felcsendülő dalról, vagy valaki igazán különlegesről, aki velünk tart az úton – mindannyiunknak más és más adja a valódi vezetési élményt. Most a Shell V-Power Nitro+-nak köszönhetően itt az alkalom, hogy mindenki megossza, számára mitől lesz az autózás a legizgalmasabb vezetési élmény!

Ehhez nincs más teendő, mint a www.shell.hu/legizgalmasabbautosutak honlapon egy saját fényképpel vagy videóval nevezni és megosztani, hogy Ön számára melyik a legizgalmasabb magyarországi autós útvonal. A kedvenc autós útvonalukat megosztók között kéthetente egy, összesen négy egyedi Ferrari élményvezetést sorsolunk ki, a versenyben szavazók közül pedig szintén négy szerencsés egy-egy praktikus Nikon COOLPIX S2800 fényképezőt nyer, hogy az utazás élményét bárhol, bármikor megörökíthesse. Az az autós pedig, akinek a feltöltött egyedi vezetési élménye a legtöbb szavazatot kapja, ellátogathat másodmagával a maranellói Ferrari gyárba. 

A legizgalmasabb magyarországi útvonalak közül néhányan bekerülhetnek a Shell V-Power Nitro+ “A Világ 100 Legizgalmasabb Autós Útvonala” nemzetközi összeállításba. “Reményeink szerint ez a kezdeményezés még élménytelibbé varázsolja a vezetést a magyar autósok számára, és lehetőséget ad arra, hogy a kiváló minőségű Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok támogatásával megismertessük Magyarország legizgalmasabb útvonalait a világgal” – mondta Juhász Péter a Shell Hungary Zrt. kiskereskedelmi üzemeltetési igazgatója.

További információt a www.shell.hu/legizgalmasabbautosutak weboldalon lehet találni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!