Az Aston Martin PR-osztályának felelősei azt találták ki, hogy az új babakocsit a cég legdrágább típusa, a One-77 ihlette. Ebből nem sok minden igaz, de legalább valamivel indokolni tudják a 2000 fontos, vagy 700 000 forintos vételárat.

Mindössze 800 darab babakocsit készítenek, amelyeket csak a cég szerződött partnerein keresztül lehet majd megvásárolni. A kisbabák nem létező luxus-igényeit próbálják meg a bőr-selyem belsővel kielégíteni, bőrrel vonták be a tolórudat, és alumínium felniken gördül a babakocsi, amelyeket a brit Silver Cross cég segítségével alkottak meg.

A Mini egy kicsit más irányból közelíti meg a kérdést, a holland Easywalker cég által kínált babakocsiknál leginkább csak a kárpitok mintája utal az autógyárra. Brit zászló, versenycsíkok – minden, amire a Mini-függő szülő szíve csak vágyhat, feltéve, hogy van legalább 183 000 forintja, ugyanis ennyibe kerül az alapmodell, a legdrágábbért 215 000 forintot kell fizetni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!