Malajziában a luxusadók miatt 1 898 888 ringgit a listaára az Aston Martin Rapide S-nek, ami átszámolva 131 millió forint. Ha nem is ekkora kárt okozott az Aston Martin Kuala Lumpur kereskedés alkalmazottja, de egészen biztosan nem lesz olcsó a céges tesztautó helyreállítása.

A baleset Jalan Templerben következett be szombaton este fél hét magasságában, az egészet pedig a LiveLifeDrive weboldal egy, a szombati istentiszteletről távozó olvasója örökítette meg az utókor számára. A körülményekről csak annyi ismert, hogy a méregdrága limuzin mellett nem volt résztvevője a balesetnek, tehát egyedül a sofőr hibáztatható annak bekövetkeztéért.

Egy fának csapódott az autó, majd végül a padka mellett állapodott meg, és eközben valahogy a jobb első kerék is kitört a helyéről, és ránézésre az orr másik fele is kapott rendesen. Még az is lehet, hogy a váz is megsérült, hiszen mindkét oldalról kapott egy nagy ütést a kocsi orra, elfolytak az Aston Martin Rapide folyadékai is, ami nem jó jel akkor, ha ránézésre a hűtő környéke nem károsodott.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!