A brazíliai Belo Horizonte városában épp azon voltak a munkások egy irodaház építkezésén, hogy az épület előtti járdát visszaadják a forgalomnak – annak szintjét azonban megemelték vagy 20 centivel, hogy az illeszkedjen az épület homlokzatához.

A munkások már megkezdték a beton kiöntését, amikor a VW pickup tulajdonosa szabálytalanul leparkolt az utcasarkon, egyenesen a munkaterületen. Persze ezt rögtön észlelték a betonozó munkások, és megkérték emberünket, hogy lesszíves odébb menni.

Azonban a Volkswagen sofőrje nem hallgatott a szép szóra, sőt, még vitatkozni is kezdett az őt figyelmeztető munkással, majd a szóváltást követően elment dolgát végezni. Aztán meg csodálkozott azon, hogy a járdát betonozó munkások is így tettek távollétében. Nagyon ügyes munkásokkal áldotta meg a sors emberünket, hiszen nem egyszerűen csak körbeöntötték betonnal a járművét, de nagyon szépen elsimították a felületet az akadály ellenére. Ilyen a lelkiismeretes munka.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!