Noha elméletileg a Rolls-Royce nem árulja el vásárlóinak személyazonosságát, most annyit azért elárult a legújabb különleges autóval kapcsolatban, hogy azt a Szaúd-Arábiai királyi ház számára készítette el.

Hivatalosan Red Diamond Collection, azaz piros gyémánt gyűjtemény névre hallgat az alkotás, ebből az első szó a karosszéria alapszínére utal, utóbbi pedig az igazi különlegességre, hiszen az utastérben pontosan 41 darab igazi gyémántot helyeztek el a különleges, intarziás fabetétekben. A legmeglepőbb az alkotással kapcsolatban, hogy a háromszemélyes, tehát kevesebb kényelmi extrát tartalmazó hátsó üléssel rendelték meg az autót.

Nem arról van szó, hogy a kedves megrendelő lenne a sofőr, hiszen felárat fizettek a hátsó fejtámlákra csatolható, puha párnákért. Egyébként annyit érdemes még kiemelni, hogy még a biztonsági öveket is a bőrkárpit színében készítették el annak érdekében, hogy egységes legyen a belső megjelenés. A technikához nem nyúltak a Rolls-Royce Ghost Red Diamond Collection esetén, azzal ugyanis elégedett volt a megrendelő.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!