Január 3-án, délután 2 óra körül kapta a segélyhívást Benton Megye rendőrsége, miután egy, a Mayhew tavon léket vágó horgász kamerát eresztett a vízbe, hogy megnézze, milyen halakra számíthat, és a képernyőn egy autót fedezett fel. Másnap búvárok segítségével átkutatták az autó környékét, és miután mást nem találtak, megszervezték a mentést.

A parttól 23 méterre, mintegy 3,5 méteres mélységben megtalált autót úgy sikerült a felszínre hozni, hogy egészen a partig léket vágtak, és kihúzták azt. A rendszám alapján egy, még 2000 márciusában ellopott Dodge Ram pickupot találtak meg, amelyet valószínűleg nem sokkal az eltulajdonítása után süllyesztettek el a tóban.

Ahhoz képest, hogy 16 évet töltött a víz alatt, meglepően egyben maradt a jármű karosszériája és az utastere is; persze nincs remény a megmentésére. Az egykori tulajdonost már rég kárpótolta a biztosító, ami biztos nem tart majd igényt a használhatatlan roncsra.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!