Ha nem is gyanúsan olcsón kínálják Prágában eladásra a képeken látható, 2007/11 hóban gyártott Porsche Cayenne Turbo-t (néhány TechArt kiegészítővel ellátva), de azért a nagyjából 6 millió Ft-nak megfelelő vételárért hazánkban csak a sorozat első éveiből találunk eladó példányokat.

Szintén érdekes, hogy a cseh kereskedés saját weboldalán 519 990 koronáért (6 030 000 Ft) kínált autónak a galériájából hiányzik a csomagtér képe, ellenben a nemzetközi német használtautós portálon ott virít a folt, és az ár is 20 990 euró (6 294 000 Ft).

Nem tudjuk, mi eredményezte a csomagtér kárpitjának szennyeződését, de a érdekes látni a vezetőülés támlájának hiányzó hátsó részét, illetve az anyósülésre nem illő fejtámlát is. Vajon mi történhetett ebben az autóban? A hirdetés szerint az autó tökéletes műszaki állapotban van, nem volt karambolos. Talán leszámolás? Netán disznóvágás?

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!