Kategóriájukban egymás után elért ötödik győzelmükkel 15. versenyén továbbra is 100 százalékos az Audi R10 TDI az LM P1 kategóriában. Csapattársaik, Emanuele Pirro (Olaszország) és Marco Werner (Németország) egy szerencsétlen baleset ellenére negyedikként végeztek kategóriájukban.

A szezon legrövidebb pályáján zajló futam a várakozásoknak megfelelően nem telt eseménytelenül. Kihasználva a V12 TDI óriási nyomatékát Allan McNish a start után a rajtrács hetedik helyéről a harmadikra küzdötte fel magát. Fél óra elteltével már az élen haladó, LM P2 kategóriában versenyző Porsche mögött haladt a skót versenyző, amikor kétszer is feltartották a lekörözött versenyzők a célegyenes végén. Az első alkalommal az Audi versenyző a második helyről az ötödik helyre esett vissza, míg másodszor már az Audi R10 eleje is megsérült. A karosszéria első részének cseréje három körébe került a McNish/Capello párosnak, amivel a végső győzelemre való esélyt is elvesztették. Végül a tizedik pozícióból remek taktikával az ötödik helyre küzdötték fel magukat.

A 2-es számú Audi R10 TDI úgy tűnt, idő előtt lesz kénytelen befejezni a versenyt, amikor az első óra végén Marco Werner az utolsó kanyarban nagy sebességnél defektet kapott, megpördült és az autó hátsó részével a védőkorlátnak csapódott. Az Audi 2-es számú versenyautója 55 perc elteltével tért vissza a pályára, ami leginkább a Team Audi Sport North America szerelői gyors munkájának volt köszönhető. Emanuele Pirro és Marco Werner végül az LM P1 kategória negyedik helyén végzett 10 értékes pontos szerezve.