A Nap állandó energia-forrás, így kézenfekvő gondolat, hogy a folyamatosan érkező energiát felfogjuk és felhasználjuk. A napkollektoros rendszert használhatjuk melegvíz előállításra, az épület fűtés rásegítésére valamint kül- vagy beltéri medencék fűtésére.
A napkollektor alkalmazásával elérhető megtakarítás jelentős részben attól függ, hogy a rendszert milyen célra akarjuk használni. Egy dolog biztos: ennek az energiahordózónak az árát nem tudja senki sem emelni… A megtakarítás összege attól is függ, hogy hány tagú a család, mennyi melegvizet használnak, stb. Általánosságban elmondható, hogy a jó minőségű napkollektoros rendszerek az éves használati melegvíz előállításának költségének 60-70 %-át képesek előállítani.

Három fő ok miatt erősödött fel az elmúlt 1-2 évben az érdeklődés napkollektoros rendszerek iránt:

• Zöldenergiát vagy más néven megújuló energiát használ, ami egyre fontosabb szempont a felelősen gondolkodó emberek számára
• Komoly rezsi-költség megtakarítás érhető el a rendszer használatával
• A megjelent lakossági pályázatokkal több családnak vált elérhetővé a napkollektoros beruházás

Az érdeklődés nagyságára jellemző, hogy a 2011. nyarán megjelent lakossági energiatakarékossági pályázatnál 2 nap (!) alatt elfogyott a rendelkezésre álló 1,9 Mrd Ft keretösszeg…

Új napkollektoros pályázat – 2011. december 31-ig!

Jó hír azoknak, akik lecsúsztak az előző támogatási lehetőségről: december 31-ig lehet beadni az Új Széchenyi Terv – Zöld Beruházási Rendszer pályázat keretében kiírt napenergiát hasznosító rendszerek beszerzése és telepítése vonatkozó lakossági pályázatot!
Az eddig adatok alapján még kb. 2.000 pályázat beadására van lehetőség a keret kimerüléséig. A pályázat főbb jellemzői:

• vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatás
• lakásonként a beruházási összeg 50 %-a, max. 800.000 Ft (bruttó)
• természetes személyek, és társasházak (max. 12 lakás/albetét) igényelhetik
• csak napkollektoros rendszerek telepítésére lehet igénybe venni
• rendszer telepítését kizárólag az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által regisztrált kivitelező végezheti, ilyen pl. a SOLIKER Kelet-Európa Kft.



„Milyen rendszer való az én házamra? Hogyan pályázzak?”

Tapasztalatunk szerint ezek a kérdések fogalmazódnak meg először az érdeklődőkben. Kiváló minőségű spanyol napkollektoros rendszereket fogalmazó és telepítő cégünk, a Soliker Kft. szakemberei mindkét kérdésben segítik a hozzájuk fordulókat:

• napkollektoros rendszerek tervezése, tanácsadás
• bármilyen igényt kielégítő napkollektoros rendszerek összeállítása (melegvíz előállítás, fűtés rásegítés, medencefűtés, tartozékok, stb.)
• napkollektoros pályázat díjmentes összeállítása, beadása
• kivitelezési szerződés elkészítése, megkötése
• napkollektoros rendszer szakszerű telepítése

Rövid az idő december 31-ig, jelentkezzen most!

Regisztráljon oldalunkon, munkatársunk 24 órán belül visszahívja, és tájékoztatja a pályázattal és a napkollektoros rendszerrel kapcsolatos részletekről!
Az Ön által megadott információk, valamint a műszaki részletek alapján a Soliker Kft. munkatársai díjmentesen elkészítik a pályázatot.

Önnek csak néhány dolgot kell biztosítania, ami a pályázat beadásához szükséges: 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap, ügyfélkapu regisztráció, a pályázó nevére szóló bankszámla. Minden más pályázati anyagot, szerződést, dokumentációt, stb. elkészítünk Ön helyett!

Miért hasznos az Ön számára ez a beruházás?

Rövidebb a megtérülés: a támogatással a napkollektoros rendszer megtérülési ideje kb. 5-6 év, ha a jelenlegi gázárakkal számolunk. Ha a gázár „esetleg” növekszik, még kevesebb. Ezután évtizedekig ingyen energiát használhat!

Díjmentesen elkészítjük a pályázatot Ön helyett: nem kell a kitöltési útmutatókkal, részletekkel foglalkoznia, szakembereink most díjmentesen elkészítik az Ön pályázatát!

Hozzájárul az ökológiai egyensúly megőrzéséhez: mint minden egyes megújuló energiát használó, Ön is hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb káros hatás érje a természetet.

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, hogy ne csússzon le a lehetőségről!

További információk:
Soliker Kelet-Európa Kft.
+36-30-8244807
info@soliker.hu
http://www.bolthely.hu/soliker

(x)