A győri Lukács Sándor Szakképző Iskolával együttműködve 2001 óta kínál az Audi Hungaria különböző szakmai képzéseket. A képzési program keretén belül a tanulók a győri gyárban töltik gyakorlati idejüket. Az elméleti tanagyagot a diákok az iskolában sajátítják el, a képzés gyakorlatorientált részét az Audi Hungaria biztosítja számukra. Ennek érdekében a vállalatnál speciális oktatóközpontot és számos, a gyártószegmensekbe integrált „tanulószigetet“ alakítottak ki.
Az elmúlt években a duális képzésben végzettek mintegy 95%-a az Audi Hungariánál helyezkedett el.

Tehetséges munkaerő-utánpótlást nem csak az oktatóközpontban tanuló diákok jelentenek, hanem az Audi Hungariánál gyakorlaton lévő főiskolások illetve egyetemisták is. A fiatalok már a kezdetektől fogva konkrét munkafolyamatokban és projektekben vehetnek részt. Jelenleg a gyakornokok több mint fele választja a győri vállalatot leendő munkahelyéül.

A győri Széchenyi István Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel közösen alapított Audi Hungaria Intézetek berkein belül számos diák és doktorandusz dolgozik az Audi különböző területeinek speciális témáin.