Toda Kazuhisa, a jelenlegi vezérigazgató április 9-én új megbízást kapott Japánban, így a magyar vállalat vezetésével töltött sikeres négy év után távozik a Magyar Suzuki Zrt. éléről, átadva helyét Isao Ozawának, aki hivatalosan a vállalat májusi közgyűlésén foglalja el pozícióját.

Toda Kazuhisa vezérigazgatóként 2003 áprilisában vette át elődjétől a Magyar Suzuki Zrt. irányítását. Ideérkezésekor legfontosabb feladata a gyártókapacitás jelentős bővítése, a termelés felgyorsítása és stabilitásának megteremtése, valamint egy új, európai értékesítési hálózat kiépítése volt. A gyártókapacitás bővítése részben megtörtént, s az elmúlt évek kiegyensúlyozott termelése után a vállalat 2007-ben is folyamatos növekedést tervez. A gyártókapacitás bővítésével a vállalat jelentős termelésnövekedést kíván elérni 2007-ben, a tervezett 220.000 autóval, 2008 végére pedig. 300.000-es gépkocsi darabszám gyártását tervezi Magyar Suzuki Zrt. Az ehhez szükséges technológiai, valamint humán erőforrás bővítés folyamatosan zajlik. A növekvő export bevételi számai pedig egyértelműen jelzik az európai értékesítési hálózat fejlődését.

Toda Kazuhisa új pozíciójában a teljes európai gépjármű hálózat marketing tevékenységét vezeti majd. Utódja a Magyar Suzuki Zrt.-nél Isao Ozawa, aki ez idáig a Suzuki Motor Corporation. közép- és kelet európai régió járműipari hálózatának marketing csoportvezetőjeként tevékenykedett, s 1978 óta dolgozik az anyavállalat kötelékében.