Ezzel egy új fejezet kezdődik a hazai járműgyártás történetében, melynek eredményeképp újra a piacra kerül a legendás Pannónia márka – fogalmazott a cég képviselője.

Fotó: www.pannoniamotor.com Fotó: www.pannoniamotor.com

A márka újraélesztésére és az új modell kifejlesztésére létrejött vállalkozás egy maroknyi lelkes Pannónia-rajongó összefogásából született 2002-ben. Részletes piackutatást és több évi kutató-fejlesztő munkát követően még az idén megkezdődik az új Pannóniák értékesítése – jelentette ki az vezető.

„Magyarországon a csepeli gyár 1975-ös bezárásával szűnt meg a Pannónia motorkerékpárok gyártása és forgalmazása, a márka iránt azonban töretlen volt az érdeklődés a hosszú szünet ellenére is. Elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy az új modellt bemutassuk a nagyközönség számára is” – érvelt Mázló Imre.
A bejelentéssel egy időben megkezdődik a márkaképviseleti rendszer kiépítése is, így nemsokára az érdeklődők az ország több pontján is megtekinthetik és kipróbálhatják az új kétkerekűeket.

Fotó: www.pannoniamotor.com Fotó: www.pannoniamotor.com

Az újjáélesztett márka máris több neves támogatót tudhat maga mögött, örömmel üdvözölte például a kezdeményezést a motorokhoz szenvedélyesen kötődő Nagy Feró is. Amint az a Pannónia Motors internetes honlapján megtekinthető interjúból kiderül, Feró számára különösen fontos, hogy a fiatalokhoz is eljusson a márka.
„A Pannónia számomra a szabadságot testesíti meg” – nyilatkozta a mostanság jégtánctudásáról is közismert rocksztár.