Eddig már 124 nevezés érkezett, így már biztos, hogy ez lesz minden idők legrangosabb veteránautós bulija hazánkban. Rajthoz áll a triplázásra készülő német Wirth házaspár és a verseny sztárvendége Jochen Berger, aki Walter Röhrl-t navigálta 1974-ben a rali európabajnoki címig. Stílszerűen azzal a sárga-fekete színű gyári Opel Asconával jön, amivel annak idején az EB aranyat nyerték. Berger mostani pilótája sem egy piskóta kezdő: ezúttal is a négyszeres kerékpáros világbajnok német Klaus Peter Thaler vezeti a legendás Asconát, amivel már több közös győzelmet arattak „hármasban”.

Ha lúd, hát legyen jó kövér, mert Berger egykori hírneves ellenfele is megjelenik a versenyen, aki nem más, mint Ferjáncz Attila, stílszerűen egy hús-vér Renault 8 Gordini volánjánál. További izgalmas premier lesz Ilkovits Ádám és Marosi György első versenye egy 1930-as Riley gyári versenygéppel, amivel a kétnapos viadal egyik elsőszámú favoritjának számítanak.

Pénteken és Szombaton is reggel 8 órakor indul a mezőny Veszprémből, a Betekints völgyből és pénteken a zánkai ebédszünetnél, szombaton pedig a Győr belvárosában 11 órától kezdődő próba alkalmával lehet tüzetesen szemrevételezni a rengeteg, pompásabbnál pompásabb veterán járművet.