Kattintson ide, ha szeretné előfizetni az újságot.

A tartalomból:

BEMUTATÓK, MENETPRÓBÁK

A BMW teljesen új 1-es sorozattal jön az idén ősszel, a Mini-nél a kupé karosszéria az újdonság. A Chevrolet Aveo a széles tömegeket, a Lancia Ypsilon a különlegességet kedvelőket szólítja meg a kisautó-kategóriában. A Ford Focus kombi és a Fiat Freemont a praktikus autókat kedvelők kedvencei lehetnek, az Audi Q5 hybrid quattro az ingolstadtiak első benzin-elektromos modellje.

TESZTEK, ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEK

Hol tart a jövő, avagy Citroen C-Zero kontra Hyundai i10. Versenyképes-e már az elektromos autó? Akinek fontos a kis karosszéria és a takarékos motor, a dízelmotoros kisautók iránt érdeklődik: Ford Fiesta 1.6 TDCi ECOnetic, Mazda2 1.6 MZ-CD, Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX. A franciák mindig különcködnek, de mi a helyzet a praktikus kombikkal: Citroen C5 Tourer HDi 200 Aut., Peugeot 508 SW 2.2 HDi Aut. GT, Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi 175 Aut. Üzletembereknek, cégigazgatóknak lehet érdekes a limuzinösszehasonlításunk: Audi A6 3.0 V6 TDI (204 LE), BMW 525d, Mercedes E 250 CDI. Tartóssági teszt: Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.4 JTDm 20V.

EXKLUZÍV ANYAGOK, RIPORTOK

A közeljövő újdonságait, köztük a Volkswagen Golf VII-est is megmutatjuk Önöknek. A Mazda Skyactiv néven minden porcikájában új autót fejleszt. Megnézzük, milyen vezetési segédek kaphatóak manapság.