Az Audi Hungaria munkatársainak átlagéletkora 33 év, így a szülési szabadságon lévő kismamák száma az elmúlt években folyamatosan nő. E tényből kiindulva a vállalat személyügyi részlege kidolgozott egy programot, melynek segítségével a gyermekükkel otthon lévő szülők szoros kapcsolatban maradhatnak munkaadójukkal. A program különböző utánkövető tréningeket, információs rendezvényeket és a fizetési- munkaügyi- és biztosítási adatokat tartalmazó kiadványokat kínál a résztvevőknek. Az első tájékoztató fórum előadója Prof. Dr. Ranschburg Jenő volt, elismert gyermekpszichológus volt, aki az anyai és munkavállalói szerepek összeegyeztethetőségéről beszélgetett hallgatóival.

„Egy vállalat csak magasan képzett, elkötelezett munkatársakkal lehet sikeres. A lojalitás azonban nem egyirányú utca. Célunk, hogy a munkatársakat az ilyen és ehhez hasonló programokon keresztül is biztosítsuk arról, hogy ők az Audi Hungaria legfontosabb építőkövei.“ – mondta Rozman Richárd, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyi ügyvezetője.


Az Audi Hungaria, a régió legnagyobb munkaadójaként különböző juttatásokat, programokat kínál munkatársainak az alapbéren felül. A vállalat dolgozói egészségügyi- és kulturális szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. Az Audi Hungaria minden évben több rendezvényt szervez több mint 5500 munkatársának, így erősítve a munkaadó és munkavállalók közötti kapcsolatot.