Leküzdve a nehéz másnapot egy bizonyos idő elteltével aztán a következő bulinál a fogadalmunkra már nem is emlékezünk és ez így megy buliról-bulira. Az alkohol okozta másnaposság tüneteinek enyhítésére mindenkinek vannak kialakult módszerei.

Kutyaharapás szőrével, egy nagy pohár hideg tej, egy kiadós gulyásleves stb. A másnaposság tüneteinek enyhítésére azonban már van egy egyszerűbb megoldás:

Az újonnan megjelent PartySmart™ étrend-kiegészítő kapszula kifejezetten a fenti problémára nyújthat megoldást. Alkoholfogyasztáskor mindössze egy kapszulát kell bevenni és egy jó buli után egy mégjobb másnapra ébredhet!

A kapszula működési elve:

Az alkoholt a máj acetaldehiddé alakítja át, melyek felgyülemlése okozza a szervezetben a kellemetlen másnaposságot, mint pl. fejfájás, hányinger, gyomorégés. Az acetaldehidek károsítják a májat és más kulcsfontosságú szerveket is.
A PartySmart™ kapszula kizárólag gyógynövény-kivonatokat tartalmaz, mely formula gyorsítja az acetaldehid lebontását a szervezetben, ezáltal csökkentve a másnaposság tüneteit.
Mivel a PartySmart™ a másnaposság tüneteinek enyhítésére szolgáló kapszula, ezért alkoholfogyasztás előtt, alatt vagy legkésőbb az italozás végén be kell venni. A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében azonban javasolt alkoholfogyasztás előtt fél órával vagy az első itallal bevenni.
… végül, de nem utolsó sorban a másnaposságot természetes módon előzheti meg, hiszen a PartySmart™ kapszula kizárólag gyógynövény-kivonatokat tartalmaz, melyek a következők: szőlő, datolya, cikória, andrográfisz, amla, fillantusz!

Bővebb információ: www.partysmart.hu