Az új SEAT Leon fogadtatása is kedvező volt: összesen 379 Leont adtak át az ügyfeleknek, ami némileg meghaladta az előzetes terveket. A kifutó modellel együtt összesített év végi adat pedig még a tavalyi kiszállított darabszámot is felülmúlja.

A sikeres felszereltségi csomagok és a sportos modellek segítségével a tavalyinál sokkal jobb eredményt ért el a SEAT Ibiza, hiszen 1901 darab ilyen modellel több fut az utakon, ami 28 (!) százalékkal magasabb érték mint 2004-ben. SEAT Cordobából 1605 darabot, míg Toledóból 495 darabot adtak át az ügyfeleknek. Fejlődést láthatunk a SEAT Altea és Alhambra esetében. A SEAT sportos családi egyterűjéből, az Altea-ból 715 darabot helyeztek forgalomba, mely a tavalyi 588 kiszállított autóhoz képest 21,5 százalékos előrelépést mutat. Az Alhambrának is sikerült túlszárnyalnia a tavalyi adatokat (65), mivel eddig 113-an választották ezt a típust.

2006 elején várható a SEAT Altea FR hazai bemutatkozása, majd tavasszal az új Ibiza tarthat számot nagy érdeklődésre. Nyáron megérkezik a tervek szerint az új Leon FR is hazánkba, majd a szegmens talán legerősebb nmodelljeként debütál az új Leon CUPRA.

2006-ban mintegy 6000 db autó eladása, illetve a 2,9 százalékos piaci részesedés további javítása a cél, a sportos modellek részarányának növelésével.