„Amikor először hallottam őt énekelni, különös hatással volt rám a hangja, azonnal tudtam, hogy abbahagyhatom a további keresést” – mondja Leslie Mándoki a dal zenei producere. Így született meg az Audi Q7 arca és hangja Carla Vallet személyében.

2005. júniusában Leslie Mándoki a Starnbergi tóra néző irodájában látott neki a kihívásnak, írni egy egyedülálló dalt egy egyedülálló autóhoz. A producer első dolga volt, átnézni névjegykártya gyűjteményét, hogy hasznosítsa kapcsolatait világhírű zeneszerzőkkel és zenészekkel. Röviddel ezután már Münchenben találta magát neves zeneszerzők, producerek, hangmérnökök és hangtechnikusok társaságában, összesen 27 szakemberrel a világ minden tájáról.
„Már viszonylag korán láttuk, hogy milyen irányba szeretnénk haladni”, – emlékszik vissza Ralph Weyler, az Audi értékesítésért és marketingért felelős igazgatótanács tagja. „Azt terveztük, hogy a dal tökéletesen jelenítse meg az Audi márkát és természetesen a Q7-et”.

Nem könnyű feladat. 20 zenész megfeszített kétheti munkájának köszönhetően született meg a „Holnap utcái”, melynek címét Mándoki álmodta meg. A dal hangtervezése haladást és innovációt tükröz, amely értékek az Audi Q7-et is jellemzik. A tény, hogy az Audi egyben új utat is tör a Q7-el, a dalszövegben is tökéletesen kifejeződésre jut. Mindenki, aki részt vett a projektben, azonnal meg volt róla győződve, hogy a „Holnap utcái” a helyes választás minden tekintetben. „Vezetni és nem követni” – tartja a mondás.

„Ez volt a mi elvárásunk is” – mondja Stephan Grühsem, az Audi kommunikációs igazgatója. „Azt szerettük volna, ha egy kezdő énekesnő énekli a dalt” – magyarázza Grühsem. „Elvégre az Audinál is saját magunk szeretnénk megszabni az irányt.” A bársonyos hangú Carlánál senki sem alkalmasabb arra, hogy elénekelje a Q7 dalát. „Amikor énekelek, elképzelem magam a Q7-ben ülve, amint ismeretlen utakon vezetek”, meséli az énekesnő. „Csodálatos, senkihez sem hasonlítható hangja van, óriási hangtartománnyal” – mondja lelkesen Leslie Mándoki. A stúdióban munkával töltött három nap és számtalan óra után a dal pont olyanra sikerült, amilyennek lennie kell.

Carla páratlan külseje és karizmatikus személyisége tökéletesen illik a sportos, erős autóhoz. Az énekesnő kozmopolita előadó zenész családból érkezett: francia édesapja jazz zenész, amerikai származású édesanyja énekesnő. Carla Spanyolországban született, Franciaországban élt és New Yorkban tanult. Francia- és angoltanár, ezen kívül japánul és angolul is beszél. Édesanyjával Japánba költözött, ahol hét évet töltöttek, ott fejezte be tanulmányait. A zene mindig is része volt az életének. Carla és az Audi Q7 számára csak egyetlen irány létezik: felfelé.