Michael Dick-et (55) azonnali hatállyal az igazgatótanács technikai fejlesztésekért felelős tagjává nevezték ki. Dick 1977-ben kezdte karrierjét az Audi AG-nál és azóta számos vezető pozíciót töltött be a Volkswagen csoportnál.

Frank Dreves (54) az igazgatótanács termelésért felelős új tagja. Dreves február elsejével veszi át a posztot Dr. Jochem Heizmann-tól, aki a Volkswagen csoport termeléséért lesz felelős a jövőben. Heizmann utódja jelenleg az inglostadti gyár vezetője és 1982 óta dolgozik az Audinál. Karrierje során ő is több vezető pozíciót töltött már be a Volkswagen csoportnál. A felügyelőbizottság megköszönte Dr. Heizmann-nak 6 éves sikeres munkáját az Audinál, amelynek eredményeként az Audi gyárak termelékenysége jelentősen növekedett.

Dr. Martin Winterkorn, a Volkswagen csoport igazgatótanácsának és az Audi AG felügyelőbizottságának elnöke így kommentálta a történteket: „Ezzel a döntéssel, amely része a Volkswagen csoport átszervezésének, gyorsan és körültekintően létrehoztunk egy olyan menedzsment csapatot, amely a jövőbe vezeti az Audit. Ez újra teljessé és működőképessé teszi az Audi igazgatótanácsát”.

„Ezek a kinevezések megteremtik a szilárd alapot ahhoz, hogy elérjük célunkat, és a legsikeresebb prémium márkává váljunk.” – nyilatkozta Az Audi AG igazgatótanácsának elnöke, Rupert Stadler, a felügyelőbizottság ülését követően.

Peter Mosch az vállalati tanács elnöke és az Audi felügyelőbizottságának tagja üdvözölte a kinevezéseket: „A vállalati tanács tagjai és munkatársai hisznek abban, hogy Rupert Stadler a megfelelő személy az Audi vezetésére. Stadler úr decemberi kinevezését sem átmeneti megoldásnak gondoltuk, hisszük, hogy ő hosszú távon erősíti a márkát. Hasonlóan pozitívan látjuk Michael Dick és Frank Dreves kinevezését is. Mindhárman ismerik a vállalatot és a vállalat céljainak elérésében az állandóságot képviselik.  Örömmel várjuk, hogy velük dolgozhassunk.”